Inngår i
  • Februarfest: Film - opptil 50% rabatt
  • Mamma Mia

Mamma Mia! 1 + 2 (DVD)

99,00 9900 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den storslagne filmmusikalen Mamma Mia! bygger på sceneoppsetningen og kjempesuksessen med samme navn. Denne gledesfylte og storslåtte filmen byr på, foruten fengende ABBA-låter, flotte dansescener og en stjernespekket rollebesetning. Sophie (Amanda Seyfried) skal gifte seg og er på jakt etter faren sin før den store dagen. Det er bare ett problem - hun er ikke helt sikker på hvem han er. Etter å ha lest morens (Meryl Streep) gamle dagbøker i all hemmelighet, oppdager hun at han er av morens tre tidligere kjærester. Selv om hun vet at moren ville være i mot det, inviterer hun alle tre. Sophie prøver desperat å skjule dem for moren, men det går ikke lang tid før hemmeligheten kommer for en dag og moroa starter.

Oppfølgeren til storsuksessen Mamma Mia (2008).
Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra, Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen. Gled deg til et gjensyn med castet fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper.
Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone B
Sjanger Drama, Komedie, Musical Antall disker 2
Undertekster Norsk Regissør Phyllida Lloyd / Ol Parker
Skuespillere Amanda Seyfried, Andy Garcia, Cher, Christine Baranski, Colin Firth, Dominic Cooper, Julie Walters, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård Bestillingsnummer 52GSD8317164
Serie Mamma Mia