Man Tenker Sitt (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sebastian er et enebarn som bor med sin mor i en liten forstad i Sverige. Han er elleve år gammel, med én fot i barndommen og én i de voksnes verden. Gjennom hans blikk introduseres vi for noen av dem som bor i det lille nabolaget: Jimmy går og bærer på barnet sitt fordi foreldrene ikke gir ham en egen nøkkel til huset. Anders jogger rundt i nabolaget til han drypper av svette for å unnslippe den trykkende tilværelsen. Micha er en fremmedarbeider som forsøker å fiske i bekken bak husene. Sebastian observerer nabolaget og dets innbyggere, og avdekker den uroen og uhyggen som skjuler seg bak fasadene i sjelens ingenmannsland.

Man Tenker Sitt er laget av teamet bak Farvel Falkenberg, med tydelig og sakral filmmusikk av Erik Enocksson. Selv om også denne filmen har handling lagt til en svensk forstad, slutter likhetene der. Man Tenker Sitt er et filmatisk dikt om ensomhet, oppbrudd og forholdet til naturen, med et rått uttrykk som formidler urovekkende stemninger, inspirert av poeten og filosofen Henry David Thoreau. Dette er en filmopplevelse som sitter i kroppen lenge etter at man har sett den ferdig.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 21 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Henrik Hellström / Fredrik Wenze Skuespillere Hannes Sandahl, Jörgen Svensson, Marek Kostrzewski, Sebastian Eklund
Bestillingsnummer Q-2854 Serie Arthaus
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i