Manchester United - Greatest Ever XI (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Fansen har talt – dette er Manchester United’s Greatest Ever XI.

Robson eller Rooney? Best eller Beckham? Stiles eller Scholes? En rekke fantastiske ballkunstnere har spilt for Manchester United gjennom klubbens lange og lysende historie, men hvem ville representert de røde djevlene på ditt drømmelag? Det unike og fandrevne DVD-prosjektet Manchester United’s Greatest Ever XI har satt seg fore å velge ut et endelig lag av de beste spillerne som noen gang har ikledd seg den berømte røde drakten. Det ble arrangert en avstemning for fans fra hele verden på manutd.com, der man kunne stemme på sin Greatest Ever XI og dermed bidra til å bestemme hvem som fikk bli med på denne offisielle DVDsamlingen.

På 4 DVD-er med over 130 spillere argumenterer fansen for valgene sine og får gjenoppleve store øyeblikk på banen, levert av klubbens mest minneverdige spillere.

DVD 1 - KEEPERE OG FORSVARSSPILLERE

Keepere og forsvarsspillere setter søkelyset på backene midtstopperne og keeperne, fra Carey til Irwin, Stam til Vidic og Stepney til Schmeichel.

DVD 2 - MIDTBANESPILLERE

I Midtbanespillere får vi se Uniteds store talenter midt på banen, fra røffe taklere som Keane og Stiles til ballkunstnere som Best og Ronaldo.

DVD 3 - ANGREPSSPILLERE
I Angrepsspillere hyller vi heltene helt fremme, blant annet ikoner som Cantona, Charlton, Rooney og Law.

DVD 4 - RESULTATENE
På den fjerde og siste disken kommer sannhetens øyeblikk, når fansens United-drømmelag avsløres. Hvem av stjernene kommer gjennom nåløyet?

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 4 Spilletid 4 timer
Aldersgrense Ingen Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 71352NO

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også