Mandariner (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Dette Oscar- og Golden Globe-nominerte dramaet utspiller seg i den georgiske Kaukasus-provinsen Abkhasien i 1992, hvor abkhaserne med hjelp fra russerne kjemper for at frigjøre seg fra Georgia.


Mellom skogkledte bakker ikke langt fra Sortehavet ligger en lille by, hvor de fleste innbyggerne har flyktet. Igjen er kun den eldre mannen Ivo og hans nabo Margus, som eier en mandarinplantasje.


Margus ønsker også å reise, men ikke før han har høstet mandarinene sine. Ivo deler ikke hans bekymringer om mandarinene midt i en krigstid, men hjelper likevel til med at bygge trekasser til fruktene og med å høste, inntil hjelpen forhåpentligvis kommer. Og krigen nærmer seg… En dag blir det avfyrt skudd ute på markene og Ivo finner en overlevende, som viser seg å være en kaukasisk mann, Ahmed. Mens de er i ferd med å begrave de døde georgierne, ser de at en av soldatene fremdeles er i live og tar også denne mannen med hjem for å pleie sårene hans. Nå er det to fiender under samme tak, Ahmed og Niko. Ahmed er fast bestemt på å drepe Niko, men Ivo insisterer på at ingen skal komme til skade i hans hjem. Intensiteten øker og kulminationen avventer, når russiske soldater en morgen kjører opp foran huset.

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 23 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Georgisk), Dolby Digital 5.1 (Russisk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Zaza Urushadze Skuespillere Elmo Nüganen, Giorgi Nakashidze, Lembit Ulfsak, Mikheil Meskhi
Bestillingsnummer AWE0649NDVD Serie Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i