Mandela - Long Walk To Freedom (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Mandela: Veien Til Frihet skildrer Nelson Mandelas fantastiske reise fra barndommen i en liten landsby til den historiske insettelsen som Sør-Afrikas første demokratisk valgte president.

For millioner av mennesker verden over står Mandela for frihet og håp i stedet for fortvilelse og hat. I denne nærgående filmen følger vi de begivenheter som resulterte i hans 27 år i fangeskap på Robben Island, avskaffelsen av apartheid og Mandelas utvikling til et internasjonalt ikon som hyller tilgivelse og forsoning. Vi får også lære å kjenne sider ved Mandela som hittil har forblitt relativt ukjente for de aller fleste; bokseentusiasten med sans for kvinner og raske biler, den ambisiøse advokaten og den bevæpnede frihetssaktivisten.

Nelson Mandela spilles av Idris Elba. Den britiske skuespilleren, kjent fra blant annet TV-seriene The Wire og Luther, ble nominert til en Golden Globe for rollen. U2 har bidratt med låten "Ordinary Love" som også ble nominert til Golden Globe.

Filmen er basert på Nelson Mandelas selvbiografi Veien til frihet og er laget med hans velsignelse. Den gir et dyptgående portrett av et verdenskjent ikon og en urokkelig frihetsforkjemper.

Bonusmateriale

  • Making Of
  • Music & Mix
  • Blue Bolt
  • Producion Design
  • Costume & Prosthetics

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 18 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Justin Chadwick Skuespillere Deon Lotz, Fana Mokoena, Idris Elba, Jamie Bartlett, Naomi Harris, Robert Hobb, Terry Pheto
Bestillingsnummer P928201000

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i