Manowar - Magic Circle Festival Volume II (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I juli 2008 samlet ikke mindre enn 35 000 hardrockere seg fra mer enn 40 land, for å delta i Magic Circle festivalen i Tyskland, som for andre året på rad ble arrangert av Magic Circle Music og Manowar. Dette er et dokument over disse fire dagene, en dobbel DVD som slippes i en meget lekker "steel box" med en 32-siders booklet og som inneholder over to timer liveklipp.

I løpet av disse fire kveldene framførte Manowar sine første seks album i sin helhet og vi bys på låter som aldri før har blitt spilt live, samt låter som bandet ikke har framført på mange år, bl.a. "Fast Taker", "Black Arrows" og "Shell Shock", bare for å nevne noen.

Vi får også se en fet liveversjon av den popmøse klassikeren "The Crown and the Ring", nå med et fulltallig kor! I tillegg til Manowar får vi også se liveklipp med HolyHell, Majesty, Jack Starr’s Burning Starr, Titanium Black, Kobus m.fl.. DVD-en slippes i 5.1 surround og inneholder selvsagt en masse bonusmateriale, intervjuer og mye mer.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Skuespillere Manowar Artist Manowar
Bestillingsnummer 8258828 Leverandør Border Music Norway AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende