March Or Die (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den første verdenskrig er slutt. I Frankrikes kolonivelde dannes en ny frem-medlegion. Hardføre menn fra hele verden slutter seg til – mordere, tyver og annet avskum som trenger et sted å gjemme seg. Men når de har underskrevet kontrakten finnes ingen vei tilbake. De tvinges til å utstå umenneskelig trening og beinhard disiplin. Å flykte er umulig. De som forsøker skytes umiddelbart. En styrke anført av den skruppelløse Major Foster sendes ut i Marokkos ubarmhjertige ørken. Deres oppdrag er å beskytte noen arkeologer fra araberne som ikke vil slippe fra seg ørkenens skatter. Begge sider samler sine styrker og forbereder seg til krig. Araberne er overlegne i antall. Men for fremmedlegionens menn gjelder bare en regel: Marsjer eller dø!

Gene Hackman leder den internasjonale rollilisten som toppes av italienske Terence Hill, franske Catherine Deneuve og svenske Max von Sydow. Produsent er Jerry Bruckheimer, en av Hollywoods giganter med megasuksesser som Black Hawk Down, Gone In Sixty Seconds, Enemy Of The State, Armageddon, Con Air, The Rock, Bad Boys, Beverly Hills Cop og Top Gun på meritlisten!

Produktfakta

Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Dick Richards Skuespillere Catherine Deneuve, Gene Hackman, Ian Holm, Max Von Sydow, Terence Hill
Bestillingsnummer DVD-186

Anmeldelser