Margot At The Wedding (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra den Oscar-nominerte manusforfatteren og regissøren Noah Baumbach (The Squid and the Whale) kommer en morsom og forfriskende ærlig skildring av det sarte, absurde og noen ganger smertefulle forholdet mellom søsken. Oscar-vinner Nicole Kidman og Golden Globe-nominerte Jennifer Jason Leigh spiller i denne utilslørte og ærlige filmen som blotlegger alle aspekter av den menneskelige komedie.

Margot (Nicole Kidman), en oppvakt, rappkjeftet novelleforfatter som har en egen evne til å skape kaos rundt seg, drar på overraskelsesvisitt til bryllupet til sin fordomsfrie og åpne søster Pauline (Jennifer Jason Leigh), som hun ikke har noe særlig nært forhold til. Med sønnen Claude på slep, ankommer Margot med orkans styrke. Fra det øyeblikk hun møter Paulines forlovede – den arbeidsledige kunstneren Malcolm (Jack Black) – begynner Margot å så tvil om det fremtidige ekteskapet.

Bonusmateriale

  • En samtale med Noah Baumbach og Jennifer Jason Leigh

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Noah Baumbach Skuespillere Ciaran Hinds, Jack Black, Jennifer Jason Leigh, John Turturro, Nicole Kidman
Bestillingsnummer PHE9426 Leverandør Gardners

Anmeldelser