Maria Lang - Samleboks 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det Er Ikke Bare Morderen Som Lyver
Puck (Tuva Novotny) blir invitert av sin veileder på universitetet for å feire midtsommer ved hans ensomme sommersted på en øy, sammen med en gruppe andre venner, deriblant Einar Bure (Linus Wahlgren). Puck og Einar har et hemmelig forhold, og Puck velger å takke ja fordi også Einar skal være med. Sommernatten er utrolig vakker og det oppstår erotiske spenninger mellom gjestene. Når Puck og Einar har vært ute og vandret finner Puck en av de kvinnelige gjestene myrdet. Einar tilkaller vennen Christer Wijk (Ola Rapace), men når han kommer til åstedet er liket sporløst borte. Kontakten med omverden forsvinner helt når øyas eneste båt forsvinner. Alle er fanget på øya – og noen i selskapet er morderen.

Liljekonvaller Er Hvit Som Sne
Det er vår i luften og Puck, Einar og Christer Wijk er invitert til et bryllup i Skoga. Dagen før bryllupet drar den kommende bruden til en blomsterbutikk for å inspisere bryllupsbuketten sin med liljekonvaller, men er plutselig sporløst forsvunnet. Når hun omsider dukker opp igjen er det Christer som finner henne. Hun ligger død utenfor sitt hjem med en bukett liljekonvaller i hånden… Alle i nærhet til bruden er mistenkt, ikke minst hennes beste venn, som Christer akkurat har begynt å flørte med. Det ser ut til at alle har noe å skjule. Spørsmålet er: er deres hemmeligheter knyttet til mordet?

Ikke Flere Mord
Einar (Linus Wahlgren) håper på en rolig sommerferie i den fredfulle småbyen Skoga, men idyllen brytes raskt når en ung mann blir funnet død med en egyptisk dolk i ryggen. Einars kone Puck (Tuva Novotny) kan ikke la være å bli for å undersøke mordgåten sammen med politiinspektør Christer Wijk (Ola Rapace). De avdekker en historie om hemmelig begjær og forbudt kjærlighet, en historie som minner Puck om hennes egne følelser for sin manns beste venn.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Linus Wahlgren, Ola Rapace, Tuva Novotny Bestillingsnummer 804164
Serie Maria Lang Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i