Marie Krøyer (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Skagensmalerne Marie og P.S. Krøyer lever et godt liv - de nyter høy sosial status, P.S. Krøyer er populær som aldri før, og Marie er blant Danmarks mest kjente kvinner. Men under overflaten er livet alt annet enn lykkelig, og historien om Marie Krøyer starter på det tidspunktet i Marie og P.S. Krøyers ekteskap, hvor Krøyers sinnsykdom begynner.

Deres drøm om et felles kunstnerliv smuldrer og forvandles til sorg. Marie er dypt frustrert og føler ikke at hun strekker til som hustru, mor eller kunstner. For at få litt fred, reiser Marie og datteren Vibeke til Marstrand i Sverige, hvor Marie møter den svenske komponisten Hugo Alfvén, som hun forelsker seg hodestups i. De innleder et forhold, og Marie forlater Krøyer og Vibeke for sin nye kjærlighet og sitt nye liv. Men det Marie ikke vet, er at nettopp denne beslutning blir skjebnesvanger. Marie må snart innse at ønsket om å finne seg selv, kjærligheten og livet er en uoppnåelig drøm.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Bille August Skuespillere Birgitte Hjort Sørensen, Lene Maria Christensen, Sverrir Gudnason, Søren Sætter-Lassen
Bestillingsnummer 804115

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i