Mars & Venus (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne filmen starter der romantiske komedier slutter Ida og Mathias har fått hverandre, klangen fra kirkeklokkene har stilnet og brudekjolen er solgt på Finn.no.

Ida er drømmedama. Hun er like hot som da hun var 20, har bein i nesa og kul jobb. Hun tar stort ansvar både hjemme og på jobben og er den som holder orden på livene deres.

Mathias er drømmemannen. Han er morsom, rufsete kjekk og en fantastisk far. Dessverre er han også en rotekopp, vasker svarte sokker med hvitvask og blir aldri ferdig med å pusse opp badet. Dessuten kjøper han seilbåt uten å spørre først.

Ida og Mathias lever på hver sin planet mens de prøver å finne ut hva de egentlig ønsker seg i livet. For hva er egentlig lykken: Karriere? Nytt bad? En seilbåt? Sex med hvem du vil? Ny kjæreste? Eller er lykken faktisk det de allerede har?

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Eva F. Dahr Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Helena Af Sandeberg, Henriette Steenstrup, Jon Øigarden, Pia Tjelta, Silje Torp Færavaag, Thorbjørn Harr
Bestillingsnummer 802092

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende