Martha Marcy May Marlene (DVD)

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Tidlig en morgen ringer Martha til søsteren sin fra en telefonkiosk. Hun har rømt fra et kultlignende kollektiv i Catskill-fjellene utenfor New York, hvor hun i to år har levd under navnet Marcy May. Søsteren oppfatter at Martha har forandret seg - hun er rolig på utsiden, men preget av en konstant engstelse, og har fått et i overkant komfortabelt forhold til nakenhet. Gjennom en sømløs flyt mellom fortid og nåtid avdekkes Marthas gåtefulle historie, samtidig som hun prøver å få orden på tankene og seg selv.

Martha, Marcy, May Marlene er en prisvinnende psykologisk thriller som vant både publikum og kritikernes gunst ved filmfestivalene i Sundance og Cannes. Stjerneskuddet Elizabeth Olsen er imponerende subtil som Martha, mens den karismatiske sektlederen blir glimrende portrettert av Oscar-nominerte John Hawkes (Winter's Bone). Filmen er behersket og tilbakeholden, et inntrykk som forsterkes av et mykt og nydelig foto, men samtidig preget av en intens og eskalerende uro.

Bonusmateriale

  • Mary Last Seen - Shot Film by Writer/Director Sean Durkin

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Sean Durkin Skuespillere Brady Corbet, Christopher Abbott, Elizabeth Olsen, Hugh Dancy, John Hawkes, Sarah Paulson
Bestillingsnummer FPHE-90152501

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende