Maskenes Konge (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Maskenes konge - Wang - er en illusjonskunstner som til fingerspissene behersker en eldgammel Sichuansk teknikk med å skifte ansiktsmasker. Som om det var ren magi, tryller han fram de mest fargesprakende eller groteske ansiktsuttrykk. Slik reiser Wang rundt på markeder og der folk samles, for å tjene til livets opphold med sine maske-kunster.

Wang er en eldre mann uten familie. Da hans egen sønn ble syk og døde mistet han ikke bare sin øyesten, men også den eneste muligheten til å videreføre maske-teknikken. Han bestemmer seg derfor for å adoptere en gutt og begynner å lete på markedet der barn er til salgs for å finne et passende emne.

Som en asiatisk Kolya skildrer Maskenes konge med ømhet og varme det intense vennskapet og gjensidige avhengighetsforholdet mellom et lite barn og en gammel mester som plutselig er blitt bestefar. Filmen er en hjertevarmer, både for store og små.

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Surround (Diverse Språk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Tian Ming Wu Skuespillere Renying Zhou, Xu Zhu, Zhigang Zhang, Zhigang Zhao
Bestillingsnummer 7801-31d0