McLeod's Daughters - Sesong 1 (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Etter at kona hans døde i barselseng med sønnen deres, giftet Claires far, Jack McLeod, seg med byjenta Ruth Silverman. Tess var resultatet av dette lidenskapelige men korte forholdet. Mens de vokste opp, var de to jentene tett knyttet til hverandre, men de ble skilt fra hverandre da Ruth tok den femårige Tess med seg tilbake til byen. Etter Jacks plutselige død tjue år senere, arver døtrene hans hver sin halvdel av den svært forgjeldede gården Drover’s Run. Tess, som akkurat har mistet moren sin på grunn av brystkreft, vender tilbake til Drover’s i håp om å få noen penger til å åpne en café i byen. Men hun blir skuffet da hun møter en ikke særlig rosenrød økonomisk situasjon og en sint storesøster.

Etter at Claire gir hele den mannlige arbeidsstyrken sparken bestemmer søstrene seg for å drive gården selv sammen med husholdersken Meg Fountain, datteren hennes Jodi og den lokale jenta Becky. Det foreløpige – og sikkert midlertidige – partnerskapet er første steg i de gjenforente søstrenes anstrengelser for å hele gamle sår, forbedre forholdet deres og gjøre gården gjeldfri.

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 8 Spilletid 22 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Bridie Carter, Dustin Clare, Jack Thompson, Jessica Napier, Lisa Chappell, Simmone Jade MacKinnon
Bestillingsnummer 01142IN Serie McLeod's Daughters
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende