Meet The Feebles (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Som om en Kristoffer Schau på amfetamin skulle ha regissert The Muppet Show!". Slik beskriver en filmkritiker dette lystmordet på Kermit & Co og fortsetter: "Muppet-pappaen Jim Henson roterer sannsynligvis som en rasende Animal i sin grav". Så lås inn de minste, for dette er garantert forbudt for barn! Varietéchefen Bletch er en hvalross som driver i dopbransjen på si, rotta Trevor spiller i smug inn sadistiske pornofilmer i kjelleren, kaninen Harry er kåt som ... en kanin, og lider av AIDS, frosken Wynyard er et dopvrak og showets meget nervøse knivkaster og reven Sebastian ble kastet ut av speideren fordi han ikke visste forskjell på "alltid beredt" og "alltid beryktet". De oppfører seg som DYR!

Ringenes Herre har gitt Peter Jackson en selvskreven plass i filmhistoriebøkene. Dette er hans andre film og den første han skrev sammen med sin kone Frances Walsh, etterfulgt av Svarte Engler og Ringenes Herre, som de begge ble Oscarnominert for. Del tre av Ringenes Herre ble dessuten belønnet med hele 11 Oscars.

Produktfakta

Produksjonsår 1989 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Regissør Peter Jackson Skuespillere Donna Akersten, Mark Hadlow, Ross Jolly, Stuart Devenie
Bestillingsnummer DVD-240 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser