Inngår i kampanje

Megahjerne (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra DreamWorks Animation, selskapet som gav oss Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda og Dragetreneren, kommer her den festlige fortellingen om den geniale superskurken Megahjerne - en herlig ondskapsfull fyr som gir en ny dimensjon til den urgamle kampen mellom det gode og det onde. Dette er skurken som er så dårlig til å være slem at han kanskje er super til å være snill …

Megahjerne er den mest brilliante superskurken verden noensinne har sett. Og den minst suksessrike. I løpet av årene har han forsøkt å erobre Metro City på alle tenkelige måter - og hver eneste gang har det gått fryktelig galt, takket være superhelten Metro Man. Men så skjer det noe uventet med en av hans onde planer, og Megahjerne klarer faktisk å overvinne sin gode erkefiende. Plutselig er skjebnen til Metro City truet av en ny skurk som skaper kaos og får alle til å tenke: Kan verdens største hjerne faktisk redde oss alle?

Megahjerne er en supersmart og supermorsom actionkomedie for hele komedien, her tilgjengelig med både norsk og engelsk tale. I originalversjonen hører vi stemmene til folk som Will Ferrel, Tina Fey, Brad Pitt og Jonah Hill, mens den norske har Mads Ousdal, Christopher Staib, Kjersti Elvik og NRKs Christoffer Sagmo Aalberg på rollelista.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Aldersgrense Ingen
Undertekster Engelsk, Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Tom McGrath
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer 52GSD8315007
Serie Dreamworks Animation

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i