Inngår i kampanje

Mesterdetektiven Basil Mus (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gå ikke glipp av Disneys spennende klassiker – Mesterdetektiven Basil Mus – som begynner en tåkete, mørk kveld i London. Nå bedre en noensinne i denne digitalt restaurerte spesialutgaven med nytt og eksklusivt bonusmateriell.

Dukkemakeren Julius Rustimus forsvinner under mystiske omstendigheter fra sitt verksted. Hans datter Olivia og Dr. Dawson oppsøker den berømte mesterdetektiven Basil Mus på Baker Street for å få hjelp. Basil skjønner straks at det er Flagre, den fryktede medhjelperen til professor Rottenikken, som har kidnappet Julius Rustimus. Men hvorfor? De leter etter ledetråder og snart er Basil og vennene hans på sporet av erkefienden Rottenikken. Det viser seg at den ondskapsfulle Rottenikken har planer om å ta over makten i landet. Klarer Basil, Dr. Dawson og Olivia å stoppe Rottenikken?

Bonusmateriale

  • SpiIl: Er du en ekte detektiv
  • Produksjonen av Mesterdetektiven Basil Mus
  • ”The World’s Greatest Criminal Mind” syng med sang

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 11 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3090456
Serie Disney-klassikere

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i