Inngår i kampanje

Midnight In Paris (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Kritikerne har falt hodestups for mesterregissør Woody Allens elegante og sjarmerende kjærlighetshyllest til Paris, hvor de største rollene innehas av Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni og Michael Sheen.

Gil (Wilson) og hans forlovede, Inez (McAdams), har blitt med hennes foreldre til Paris - en reise som vil forandre livene til dem alle. Det blir snart klart at alle i reisefølget har forskjellige forhåpninger for besøket. Inez er for eksempel mest interessert i festing og shopping, mens hos Gil vekker Paris glemte minner, og han blir stadig mer overbevist om at den veien han har valgt ikke er den riktige. Turen til Paris setter mange spørsmål på spissen. Snart er ingenting slik det var.

Midnight In Paris var åpningsfilm under filmfestivalen i Cannes i 2011. Filmen har fått en rekke flotte anmeldelser, og her hjemme trillet blant annet Dagsavisens anmelder terningkast 6 med beskrivelsen "Allen på sitt morsomste".

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Woody Allen Skuespillere Adrien Brody, Carla Bruni, Kathy Bates, Marion Cotillard, Michael Sheen, Owen Wilson, Rachel McAdams, Tom Hiddleston
Bestillingsnummer 8332-91d3 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i