Midsomer Murders: Nelson's Casebook (DVD)

699,00 69900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All 15 episodes from the 16th, 17th and 18th series of the ITV crime drama set in the picturesque Midsomer region. This collection follows DCI John Barnaby (Neil Dudgeon) as he investigates a number of murder mysteries with the assistance of DS Charlie Nelson (Gwilym Lee). Series 16 episodes are: 'The Christmas Haunting', 'Let Us Prey', 'Wild Harvest', 'The Flying Club' and 'The Killings of Copenhagen'.
Series 17 episodes are: 'The Dagger Club', 'Murder By Magic', 'The Ballad of Midsomer County' and 'A Vigilante Murder'. Series 18 episodes are: 'Habeas Corpus', 'The Incident at Cooper Hill', 'Breaking the Chain', 'A Dying Art', 'Saints and Sinners' and 'Harvest of Souls'.


  • Behind The Scenes
  • Interviews: Gwilym Lee (Actor)


Produksjonsår 2016 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 11
Spilletid 24 timer 10 minutter Aldersgrense 12
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Fiona Dolman, Gwilym Lee, Manjinder Virk, Neil Dudgeon, Tamzin Malleson
Bestillingsnummer AV3365 Serie Mord & Mysterier
Leverandør Gardners


Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende