Miffo (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Miffo [n] - en (sv. fork. misfoster) slang for dumming, tulling.

Til stor overraskelse for sin familie og sine overfladiske venner, velger vestkantgutten Tobias å bli prest. Med idealistiske ambisjoner for sitt fremtidige virke tar han et engasjement i en kirke i et av Stockholms mindre prominente strøk. Samtidig tar han kontakt med eksen Jenny, som lar ham få leie et rom i leiligheten sin. Problemet er bare det at Jenny aldri har kommet over ungdomskjæresten, og har sine baktanker med tilbudet.

Etter en ganske mislykket presentasjonsrunde blant sine nye sognebarn ender Tobias på bar med Carola. I motsetning til Tobias´ kultiverte overklassebakgrunn, kommer Carola fra et alkoholisert hjem. Tobias blir overrumplet av hennes direkte væremåte og grove munnbruk, men likevel er det noe genuint og interessant med Carola. Fascinasjonen for henne skal vise seg å endevende hele hans trygge tilværelse.

Bonusmateriale

  • Biografier
  • Intervjuer
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Daniel Lind Lagerlöf Skuespillere Ingvar Hirdwall, Jonas Karlsson, Kajsa Ernst, Liv Mjönäs, Livia Millhagen
Bestillingsnummer 532426 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende