Inngår i kampanje

Mikkes Jul I Andeby (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Ta på deg lue og votter og bli med til snøfylte Andeby og se Mikke, Donald og Langbein som du aldri har sett de før! Mikkes Jul i Andeby er animert i en helt ny stil hvor alle dine Disney favoritter får nytt liv. Her får du bli med Minni og Dolly på deres første, men elegante ferd med kunstløpskøyter på bena. Bli med Ole, Dole og Doffen når de drar til Nordpolen for å manipulere julenissens julegaveliste, og se hva som skjer når Max presenterer sin nye kjæreste, Mona, til sin klumsete pappa Langbein. Donald klarer selvfølgelig å ødelegge julefreden for halve Andeby, samtidig som Mikke havner i slåsskamp med Pluto når han prøver å pynte ferdig til jul. Mikkes Jul i Andeby byr på masse latter og moro og er den perfekte julegaven for hele familien!
Produktfakta
Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn, Jul
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 7 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1, Widescreen 16:9
Regissør Diverse Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BN31156120
Bonusmateriale
  • Julenissens verksted - Spill
  • Gjett hva Donald synger - Spill
  • Julenissens pakkesortering - Spill

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende