Mikkes Klubbhus 12 - Mikkes Rallyeventyr (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mikkes Klubbhus er et supert sted for alle nysgjerrige og lekelystne barn. Her byr Mikke, Donald, Langbein og alle de andre vennene på inspirerende små eventyr med morsomme utfordringer, snedig problemløsning og selvsagt masse latter!

Gi full gass sammen med Mikke og alle vennene dine i Klubbhuset i Mikkes Rallyeventyr, et fartsfylt og spennende eventyr med latter og moro hele veien frem til mållinjen! Bli med gjengen på et vilt billøp gjennom Mikke-parken, ørkenen, Mistelteinfjellet og jungelen! Underveis hjelper du Mikke med å velge de riktige musketingene og finne ”Mikke-merker” som åpner hemmelige overraskelser. Spenningen er virkelig på topp når Gluggen og Langbein skal redde ”Petter med pepp”. Det er latter og full fart rundt hver eneste sving i Mikkes Rallyeventyr!

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 14 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3100756
Serie Mikkes Klubbhus

Anmeldelser