Miles From Home (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
TERRY og FRANK er to brødre som i mange år har drevet sin farm. Men så går de konkurs. Som sultne ulver kaster banken seg over gården. Brødrene nekter imidlertid å se deres livsverk havne i gale hender. I stedet brenner de ned farmen og raner siden bankens kontor, som hevn. For andre hardt pressede bønder blir brødrene helter når de så begir seg ut på en bankraner-turné landet rundt. Myndighetene ser dem som et farlig symbol og en trussel mot samfunnsordenen. De må stoppes – for enhver pris…

USA’S OFFISIELLE BIDRAG TIL FILMFESTIVALEN I CANNES Richard Gere er bedre enn noen gang i MILES FROM HOME, enda en engasjerende historie etter et manus av Chris Gerolmo som skrev Mississippi Burning. Gary Sinise står for regien, men er ellers mest kjent som skuespiller og ble Oscarnominert for Forrest Gump. Han sto også bak kamera på Of Mice and Men, som i likhet med denne filmen deltok ved filmfestivalen i Cannes! Skrevet av forfatteren av MISSISSIPPI BURNING.

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Gary Sinise Skuespillere Brian Dennehy, Helen Hunt, Penelope Ann Miller, Richard Gere
Bestillingsnummer DVD-046

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende