Min Beste Venn Storm (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Min Beste Venn Storm er historien om 12-årigen Freddie. Han bor alene med sin far, som er politibetjent. Freddie har et stort hjerte. En dag han ser en hund som blir mishandlet av sin eier bestemmer han seg med en gang for å handle. Mot sin fars vilje bortfører Freddie hunden i et forferdelig stormvær og gjemmer den på rommet sitt.

Storm, som Freddie døper hunden, har en helt spesiell evne, han kan løpe veldig, veldig fort! Freddie tar hunden med på veddeløpsbanen, der Storm raskt vekker oppsikt, og hundetreneren Sofi e tilbyr seg å hjelpe med å trene ham. Men selv om det går raskt fremover, og Storm ligger godt an til det store Danmarksmesterskapet i hundeveddeløp, er det mange utenforstående, ikke minst en far, som ikke må vite noe når en meget truende hundeeier plutselig dukker opp ut av det blå. Heldigvis har Freddie noen snille mennesker på sin side, bl.a. naboen Fru Andersen og ei veldig søt jente fra klassen…

Bonusmateriale

  • Morsomme scener
  • Bakomfilm
  • Musikkvideo

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Giacomo Campeotto Skuespillere Kristin Lehfeldt, Mille Dinesen, Søren Malling, Troels Lyby
Bestillingsnummer NDVDSF5858 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende