Mine Venner Tigergutt Og Brumm 1 - Supersnusernes Skattejakt (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Supersnuserne Ole Brumm, Tigergutt og Dina er klare for nye oppdrag sammen med alle vennene i Hundremeterskogen – og du får selvsagt følge med! Så gjør deg klar, hopp opp på scooteren og heng med på spennende eventyr i Mine Venner Tigergutt og Brumm – Supersnusernes skattejakt.

Skattejakten begynner når de finner et mystisk kart som viser veien til en nedgravd piratskatt. Men hvem tilhører den – og hva inneholder den? Det blir det Supersnusernes oppdrag å finne ut av! Utfordringene fortsetter når Tigergutt rammes av den kraftigste hikken noen har opplevd, mens Dina får i oppdrag å finne en hundevalp i Hundremeterskogen som har rømt. Flere oppdrag står for tur og det er full fart fremover med masse latter og herlig vennskap når Supersnuserne begir seg ut på nye utfordringer!

Bonusmateriale

  • Bonus episode: Mikkes Klubbhus - Pluto sitter valpevakt
  • Dinas supersnuser-utfordring - Spill

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 9 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3057056
Serie Mine Venner Tigergutt Og Brumm, Mine Venner Tigergutt Og Brumm

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende