Minner Fra Lille Lørdag (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"I 1994 jobbet det som en dag skulle bli Lille Lørdag-gjengen i U. Målet til U var å vise at ungdom drev med anti-rasistisk arbeid på fritida, at ungdommer sleit med å få jobb (på den tiden var det 0,5% arbeidsledighet i Norge) og at det ikke var flaut å snakke om kjønnssykdommer, prevensjon og sikker sex med foreldre og lærere. Vi fikk det ikke så bra til. Vi var nesten 30 år alle sammen og likte egentlig ikke ungdommer så godt. Vi syntes ungdommer var sytete og schtøgge.

Men så. I 1995 fikk vi i oppdrag å lage et program som skulle "speile kultur- og underholdningslivet i Norge". Det skulle være reportasjer om moteskapere, tatoveringskunstnere, kortfilmregissører og andre "spennende unge mennesker". Vi fikk ikke dette så bra til heller. Vi syntes moteskapere, tatoveringskunstnere og kortfilmregissører var sytete og schtøgge. Vi syntes det var mye mer interessant å finne på noe tull sjøl. Derfor lagde vi heller Lille Lørdag som ble en slags parodi på U og det programmet vi egentlig ville lage.

Håper dette blir et hyggelig gjensyn med Thomas-André, Ketil Mosleth, Søttitallskameratene, Gerhardsenungdommen, Jan-Tore, Øystein og Vidar fra Arendal - og alle de andre odde typene som dukket opp i Lille Lørdag i 1995 og 1996."

- Vennlig hilsen Lille Lørdag-gjengen

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Bård Tufte Johansen, Harald Eia
Bestillingsnummer BN30924320

Anmeldelser