Oppdrag Redd Julenissen (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Den håpløse alven Bernard drømmer om å bli oppfinner. Men han er en tosk blant alle de andre alvene, fordi hans oppfinnelser alltid mislykkes. En dag blir Julenissen kidnappet og Bernard vil nå ha en perfekt mulighet til å vise hva han er verdt. Han må redde julenissen fra den onde Neville Baddington og hans onde mor Vera, som er fast bestemt på å avsløre julenissens stor hemmelighet: hvordan han leverer gaver over hele verden i løpet av en natt. Bernard vet at julenissen bruker en tidsmaskin til å reise tilbake i tid, så han har tid til å sette alle gavene klare for alle verdens barn før de våkner. Bernard bestemmer seg for å bruke tidsmaskinen til sin fordel ved å reise tilbake i tid og hindre kidnapping av Julenissen, og dermed redde julen.
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Utgitt 2015
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn, Jul Antall disker 1
Spilletid 1 timer 20 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Bestillingsnummer 1502-31D0

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i