Miss Marple Collection 1 (DVD)

75,00 7500 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Geraldine McEwan spiller rollen som Agatha Christies skarpsindige, litt krasse og svært nysgjerrige Miss Marple.

Miss Marple som fremstår som en søt, litt forvirret gammel dame, skjuler i virkeligheten en eksepsjonell oppfattingsevne om det menneskelige sinn og en sylskarp intuisjon for å løse forbrytelser. Hun har sine egne teknikker for å løse mordsakene hun plutselig befinner seg midt i: gjennom observasjon, høflig utspørring og sin nysgjerrighet finner hun ofte svaret på mysteriene før alle andre. Og for sent innser forbryterne at man skal ikke undervurdere Miss Marple…

Mord i prestegården
Når en av kirkevertene i Miss Marples hjemby i fortvilelse utbryter at den som tok livet av presten Prothero ville gjort verden en tjeneste, innser han ikke at han vil angre på uttalelsen. Når Prothero blir myrdet er listen over mistenkte lang..

4:50 fra Paddington
To tog kjører ved siden av hverandre en kort stund på et dobbeltspor. Tilfeldighetene vil ha det til at Miss Marples venninne Mrs McGillicuddy blir vitne til en mann som kveler en ukjent kvinne i det forbikjørende toget. Men siden politiet ikke finner noen kropp i toget, tror de at hun bare har drømt. Miss Marple tar saken.

Liket i biblioteket
Miss Marples venninne Dolly Dantry ber om hjelp når hun og mannen hennes finner en mystisk kvinne død i biblioteket deres. Når de senere får vite at en danselærerinne har forsvunnet fra hotellet hun jobbet, så virker det som offeret er identifisert. Men raskt etter dukker nok et lik opp..

Et mord annonseres
Et annonsert mord får en hel by til å syde av nysgjerrighet. Selv om alle er overbevist om at det er en spøk, så samles en folkemasse ved Letitia Blacklocks hus på det annonserte tidspunktet. Plutselig slokkes lyset og en mann skyter inn i rommet. Miss Marple, som hilser på en bekjent i byen, kan ikke motstå fristelsen til å etterforske litt på egen hånd.

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer 16 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Geraldine McEwan
Bestillingsnummer 1200755 Serie Miss Marple

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i