Miss Marple Collection 2 (DVD)

75,00 7500 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Geraldine McEwan spiller rollen som Agatha Christies skarpsindige, litt krasse og svært nysgjerrige Miss Marple.

Miss Marple som fremstår som en søt, litt forvirret gammel dame, skjuler i virkeligheten en eksepsjonell oppfattingsevne om det menneskelige sinn og en sylskarp intuisjon for å løse forbrytelser. Hun har sine egne teknikker for å løse mordsakene hun plutselig befinner seg midt i: gjennom observasjon, høflig utspørring og sin nysgjerrighet finner hun ofte svaret på mysteriene før alle andre. Og for sent innser forbryterne at man skal ikke undervurdere Miss Marple…

Vitne til mord
Miss Marple blir bedt om å hjelpe Gwenda, en ung kvinne som har kjøpt et hus ved kysten og som sliter med skremmende syn hun ikke forstår. Takket være Miss Marples etterforskning får Gwenda vite at hun har bodd i akkurat dette huset når hun var liten. Synene hun har er faktisk minner, og hun innser at hun en gang var vitne til mordet på en vakker kvinne.

En vag mistanke
Når Tommy og Tuppence besøker en gammel tante på et pleiehjem, synes Tuppence at personalet oppfører seg merkelig. Når tante Ada plutselig dør og hennes venninne på hjemmet forsvinner, innser hun at faresignalene var ekte. Tuppence oppsøker Miss Marple og sammen følger de sporene som leder dem til en liten by i Norfolk, der befolkningen skjuler en rekke hemmeligheter..

Mord pr. korrespondanse
Lymstock er en landsby med mer enn en vanlig andel skammelige hemmeligheter. Det er en by hvor ikke engang et plutselig utbrudd av anonyme hatbrev skaper oppstandelse. Men så begår Mrs Symmington selvmord etter å ha fått et hatbrev, eller kan det være mord?

Sittaford-mysteriet
Snøen faller tungt i Dartmoor og på det lokale hotellet må gjestene underholde seg selv. I Sittaford finner Miss Marple en dødstrussel sendt til Trevelyan, men han sitter innesnødd på hotellet i Dartmoor. Vil de få tak i ham i tide?

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer 14 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Geraldine McEwan
Bestillingsnummer 1200756 Serie Miss Marple

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i