Miss Marple Collection 5 (DVD)

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Julia McKenzie har overtatt rollen som Agatha Christies skarpsindige, litt krasse, og svært nysgjerrige Miss Marple.

Miss Marple som fremstår som en søt, litt forvirret gammel dame, skjuler i virkeligheten en eksepsjonell oppfattingsevne om det menneskelige sinn og en sylskarp intuisjon for å løse forbrytelser. Hun har sine egne teknikker for å løse mordsakene hun plutselig befinner seg midt i: gjennom observasjon, høflig utspørring og sin nysgjerrighet finner hun ofte svaret på mysteriene før alle andre. Og for sent innser forbryterne at man skal ikke undervurdere Miss Marple…

Blå geranium
Miss Marple besøker sin venn, Dermot, i Little Ambrose. Hun blir delaktig i etterforskningen da Eddie Seward som hun møtte på bussen, blir funnet død i elven. Et par dager senere oppdages det et nytt dødsfall. Liket av Mary Pritchard blir funnet, og det ser ut som hun har dødd av skrekk.

Knust speil
Miss Marple er litt ute av spill etter at hun vrikket ankelen sin, men det stopper henne ikke. Hun forsøker å finne løsningen på mordet av Heather Babcock, en innbygger i St. Mary Mead. Babcock døde etter at hun drakk en forgiftet drink på en mottagelse arrangert av den verdenskjente filmstjernen Marina Gregg.

The Pale Horse Inn
Miss Marples gamle venn, fader Gorman, blir brutal myrdet etter at han har besøkt Mrs Davis som ligger for døden. Miss Marple mottar en mystisk liste med navn sendt av Gorman rett før han døde. Hun setter kursen mot London for å etterforske saken.

Chimneys mørke hemmelighet
Miss Marple blir invitert på et weekendbesøk til godset Chimneys. Her skal Virginias far, Lord Caterham, holde et overdådig selskap for en østerriksk greve. Den hyggelige helgen blir imidlertid ødelagt av et mord.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Julia McKenzie Bestillingsnummer 1200759
Serie Miss Marple

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i