Mitt Liv Med Liberace (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Michael Douglas og Matt Damon stråler i dette biografiske, mangedobbelt Emmy-nominerte HBO-dramaet om det stormfylte, seks år lange forholdet mellom den verdenskjente pianisten Liberace og hans mye yngre elsker. Regien er ved Steven Soderbergh (Magic Mike, Oceans-filmene), og birollene fylles av navn som Dan Aykroyd, Rob Lowe, Debbie Reynolds og Scott Bakula.

Før Elvis, før Elton John, før Madonna og Lady Gaga, regjerte Liberace; en virtous pianist, en flammende entertainer og en glitrende stjerne. Liberaces navn var synonymt med stort artisteri, ekstravaganse og skinnende kandelabere. Han var en høyt ansett artist, med en helt spesiell evne til å bergta sitt publikum. Gjennom en 40 år lang karriere bygget han opp en stor og lojal fanskare på flere kontinenter. Liberace levde et liv med overflod og utskeielser, på og utenfor scenen.

Sommeren 1977 banket unge Scott Thorson på døra til Liberaces omkledningsrom. Til tross for stor aldersforskjell og tilhørighet til en helt annen verden, tok Scott steget inn i et turbulent og hemmelig kjærlighetsforhold til den verdenskjente pianisten.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Steven Soderbergh Skuespillere Dan Aykroyd, Debbie Reynolds, Matt Damon, Michael Douglas, Rob Lowe, Scott Bakula
Bestillingsnummer 804199 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i