Monsieur Verdoux (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Henri Verdoux må reise mye på grunn av jobben. Hans business omfatter det å gjøre kur til rike ugifte kvinner, vinne deres tillitt og bankkontoer, for så å drepe de uheldige damene før han går videre til neste erobring.

Charles Chaplin snur opp ned på sine tradisjonelt glade følelser med denne opphøyde sorte komedien om en familiemann som i hemmelighet bruker mord for å forsørge sin elskede invalide kone og barn. Det er lite av den udødelige Landstrykeren i Verdoux, men den kresne snobben mangler allikevel ikke komiske egenskaper. Morsomst av alt er de alltid forkledde forsøkene på å ekspedere den uregjerlige Annabella (Martha Raye). Da denne atypiske Chaplin-filmen kom ut, var ikke verden klar for å se døden i øynene og gå smilende ut etterpå. I dag er Monsieur Verdoux ansett for å være en av Chaplins beste arbeider. Den er drepende morsom.

Bonusmateriale

  • Introduksjon av David Robinson (5 min.) - Mannen som skrev Chaplins biografi diskuterer filmens historiske og kinematografiske kontekst.
  • Chaplin Today: Monsieur Verdoux (26 min.) - Dokumentar av Bernard Eisenschitz med deltagelse av Claude Chabrol, thrillerfilmens mester.
  • Arbeidstegninger til filmsettet og forberedende skisser - Planer over filmsettet sammenlignet med de tilsvarende scenene i filmen.
  • Bildegalleri - Stillbilder fra filmproduksjonen og bilder av skuespillerne.
  • Filmplakater - Med hver plakat følger en radioreklame fra perioden.
  • Trailere (5 min.)
  • Scener fra filmene i The Chaplin Collection (12 min.)

Produktfakta

Produksjonsår 1947 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Diverse Språk, Engelsk, Fransk, Norsk, Spansk, Tysk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Mono 1.0 (Spansk), Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Charlie Chaplin Skuespillere Charlie Chaplin, Isobel Elsom, Marilyn Nash, Martha Raye, Robert Lewis
Bestillingsnummer D037652 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser