Monster High: Mumie-eventyrene Samleboks (DVD)

49,50 4950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
MONSTER HIGH BOO YORK BOO YORK
Det er storby på sitt verste når Monster High™-demonene setter kursen for Boo York! Cleo de Nile™ er invitert til en fantastisk galla-forestilling for å feire tilbakekomsten av en magisk komet, og naturligvis har hun med seg beistevennene sine. Men turen byr ikke bare på gøy og spøking, for Cleos søster Nefera bruker kometens krefter til sine egne spøktakulære gufne planer. Klarer monstrene å avdekke kometens mysterier i tide til å stoppe Nefera? Finn det ut i Boo York, Boo York, den aller første Monster High™-musikalen, som inneholder hele åtte originalsanger.

MONSTER HIGH MONSTRENE TAR STYRINGEN
I Monster High: Ghouls Rule blusser en gammel konflikt mellom ”de normale” og monstrene opp igjen – og det kan bli skikkelig skummelt! Studentene ved Monster High har i alle år blitt advart på det sterkeste mot å bevege seg utendørs på Halloween-kvelden. Men så oppdager Frankie og vennene hennes at ghoulere og de normale en gang i tiden pleide å hygge seg med å feire høytiden sammen! Ghoulene bestemmer seg for å skru tiden tilbake og benytte anledningen til å feire sine særpreg og vise alle at det er greit å være seg selv, være unik – og være et monster.

MONSTER HIGH GYS, KAMERA, ACTION!
Når Draculaura™ overbevises om at hun er den rettmessige arvtakeren til vampyrtronen, reiser hun og bestevennene til Transylvania for en fantastisk kroning – men de oppdager raskt at jakten på dronningen ikke er over ennå. Jentene må finne en eldgammel gjenstand, kjent som vampyrens hjerte, for å kunne identifisere identiteten til den sanne vampyrdronningen. Et fantastisk eventyr fører dem til Tower of Londoom, en hjemsøkt elvebåt i New Goreleans, og ikke minst til det glamorøse Hauntlywood. Er dette øyeblikket da Draculaura™ endelig skal få vampyrkrefter og oppdage at skrik virkelig kan bli sanne?

Produktfakta

Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn Antall disker 3
Spilletid 3 timer 28 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic, Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSD8312821 Serie Monster High

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i