Inngår i kampanje

Monsters Vs. Aliens (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Susan Murphy fra California blir helt ut av det blå truffet av en meteor dekket av utenomjordisk gørr på bryllupsdagen sin. På mystisk vis vokser hun og blir 15 meter høy. Militæret rykker ut og klarer å fange Susan. De tar henne med seg og sperrer henne inne i et hemmelig statlig anlegg.

Her får hun et nytt navn, Megarella, og holdes fanget sammen med en lurvete gruppe av monstre; den briljante Dr Cacherlach med insekthode, den tøffe halvt ape - halvt fisk med navnet The Missing Link, den geléaktige og uknuselige B.O.B. og den 100 meter høye marken som de kaller Insektosaurus. Deres fangenskap blir plutselig slutt da en mystisk utenomjordisk robot lander på jorden og starter å ødelegge landet. I et øyeblikk av desperasjon blir Presidenten overtalt til å hyre den merkelige gjengen av Monstre for å bekjempe roboten og redde verden fra den nært forestående ødeleggelsen.

Bonusmateriale

  • Slik lages en moderne monsterfilm
  • Slettede scener
  • Kommentarspor
  • Teknologien bak filmen

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Rob Letterman / Conrad Vernon Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 52GSD8315082 Serie Dreamworks Animation

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i