Monte Montgomery - Live At Workplay (DVD)

Monte Montgomery - Live At Workplay (DVD)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Singer/songwriter, Monte Montgomery, works his acoustic guitar magic in this live release. Tracks include 'Shock', 'Wishing Well', 'Come Away', 'Back To The Country', 'How The Story Goes' and many more...


  1. 1st and Repair
  2. Lets Go
  3. Shock
  4. Wishing Well
  5. All on Me
  6. Come Away
  7. Splitsville
  8. Back to the Country
  9. How the Story Goes
  10. Bringing Me Down


Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Monte Montgomery
Artist Monte Montgomery Bestillingsnummer PRDVD72467
Leverandør Border Music Norway AS