Midsomer Murders - Box 15 (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer - for under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, sjokkerende skandaler og ren ondskap.

John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Tom Barnaby i den populære serien Mord & Mysterier, her tilgjengelig i samleboks nummer 15. Denne utgivelsen inneholder følgende tre episoder, med en samlet spilletid på nærmere fem timer:

Midsomer Rhapsody
Arthur Leggot, en pensjonert musikklærer, blir slått til døde med en lampe. Under etterforskningen finner Barnaby og Scott originalmanuset til det prisvinnende musikkstykket "Midsomer Rhapsody" hos Arthur. Komponisten er avdøde Joan Alder, en kjent musiker. Arthur var en gang i tiden hennes musikklærer. Kan dette være en kobling til mordet?

Huset i skogen (The House On The Woods)
Barnaby og Jones må etterforske mordet på et par som blir funnet utenfor et forlatt hus. Huset er kjent for å være et spøkelseshus og saken får mye lokal oppmerksomhet. Barnaby må gå tilbake i husets historie for å komme til bunns i saken.

Hevnen (Dead Letters)
Det har skjedd et selvmord. Kvinnens kropp blir funnet i elven og ingen av lokalbefolkningen virker å være overrasket over selvmordet. Det er bare Barnaby som kjenner tvil og mistenker at det egentlig kan være et mord.
Produktfakta
Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere John Nettles Bestillingsnummer 1200769
Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i