Inngår i

Midsomer Murders - Box 18 (DVD)

149,50 14950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Innholder episodene:

Dans Med De Døde (Dance With The Dead)
Den forlatte Coopers Cross WW2 flyplassen i nærheten av landsbyen Morton Fendle fortsetter å tiltrekke mange av innbyggerne. Da den unge mannen Simon Bright blir funnet død i sin bil, virker det åpenbart at han prøvde å gjennomføre en selvmordspakt med sin kjæreste, Laura Sharp. Hun er sporløst forsvunnet, og Barnaby og Jones frykter det verste. De startet etterforskning av hennes tidligere liv og relasjoner for å identifisere morderen blant bygdefolket.

Dyret i Deg (The Animal Within)
Niesen til den lokale fotografen Rex Masters kommer til Midsomer fra Philadelphia. Lokalbefolkningen reagerer med overraskelse da Rex har fortalt til alle at hun døde i en flyulykke. Plutselig dør Rex, og flere bekjente kommer med ulike tolkninger om hva som kan ha skjedd. Hva er sannheten og hvem ønsket han død?

King's Crystal
Glassverket King’s Crystal i Midsomer Magna er imot nedleggelse som følge av eieren Alan Kings død. Hans enke Hilary gifter seg med sin bror Charles til hennes sønns ergrelse, og ryktene sier at Charles og revisor Peter Baxter har underslått en stor del av eiendelene. Etter at Peter ble knivdrept, og Ian begynte å oppføre seg merkelig etter å ha funnet sin fars skissebok, blir Barnaby satt på saken.
Produktfakta
Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Daniel Casey, John Nettles Bestillingsnummer 1200772
Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i