Midsomer Murders - Box 22 (DVD)

69,48 6948 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Magikerens assistent (The Magicians Nephew)
Assistenten til en magiker faller død om under en forestilling. Barnaby og Jones innleder utredningen. Ernest Balliol og hans familie er fortsatt besatt av svart magi, men naboen Aloysius Wilmington har forårsaket opprør ved å anklage deres ritualer for å være falske. Dette forklarer likevel ikke hvorfor noen skulle ønske å myrde Jane?

Vanstyre (Days Of Misrule)
Julen nærmer seg og Barnaby og Jones befinner seg på en gruppeøvelse for det lokale forsvaret styrt av Matt Parkes. Oberst Parkes er en høyt respektert mann i motsetning til sin sønn, Jamie, som er hatet av alle. Spesielt bitter er Penny Galsworthy som hevder at Jamie har vært en medvirkende faktor til at datteren begikk selvmord. Barnaby tar på seg oppgaven etter flere dager med vanstyre.

Fra den andre siden (Talking To The Dead)
Barneby og Jones er er satt på oppdraget med å løse den mystiske og sporløse forsvinningen av paret Stan og Nesta Goodfellow. Undersøkelser fører til spørsmål om både overtro og antikviteter. Skogen sies å være hjemsøkt av en gruppe munker som ble massakrert i området for mange år siden. Den klarsynte Cyris Le Vanu får i oppdrag av Lynton Pargeter å drive dem vekk når han finner et lik.
Produktfakta
Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 40 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere John Nettles Bestillingsnummer 1200777
Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i