Inngår i

Midsomer Murders - Box 23 (DVD)

89,50 8950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

The Dogleg Murders
Alistair Kinglake blir funnet drept på golfklubben Whiteacres. Etter at Barnaby har mottatt informasjon om ulovlig gambling, blir et annet medlem funnet død. En person i en blå genser har blitt observert begge steder. Det viser seg at det har vært flere overfall på klubbmedlemmer den siste måneden. Det fremkommer også at Mrs. Fountain og hennes to sønner låner ut penger til gambling. Dette har resultert i en morder.

Den Sorte Boken (The Black Book)
En eldre kvinne oppdager et gammelt maleri i huset sitt. Det viser seg å være et ukjent maleri av Hogson, en berømt kunstner på 1700-tallet. Maleriet selges på auksjon for 400. 000 pounds til en samler. Samme natt blir kvinnen som solgte maleriet myrdet i sitt hjem. Samtidig som det avdekkes flere drap, avslører Barnaby bedragerivirksomhet blant Midsomers kunsthandlere. Interessante opplysninger er lagret i den sorte boken.

Hemmeligheter og Spionasje (secrets And Spies)
Barnabys hemmelige fortid som spion blir avslørt da en tidligere agent blir slått til døde etter en cricketkamp i Midsomer Parva. Mens lokalbefolkningen gir en tidligere spion skylden, innser Barnaby at drapet har koblinger til deres lokale nettverket av spioner under den kalde krigen i Berlin.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Aldersgrense 11
Undertekster Norsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere John Nettles
Bestillingsnummer 1200778 Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i