Midsomer Murders - Box 24 (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Dødelig glipp (The Glitch)
Universitetet i Midsomer kommer i klammeri med storbedriften når vitenskapsmannen George Jeffers truer med å avsløre at han har problemer med sin oppfinnelse, Kernel Logic. Programvaresjefen Clinton Finn frykter at han vil tape millioner dersom sannheten kommer ut. Når en lærer myrdes av en snikmorder, får Barnaby mistanke om at Jeffers var det egentlige målet.

Uten nåde (Mercies)
Den idylliske, lille byen Little Worthy har lenge vært avhengig av penger fra turismen og spesielt har modellbyen og den årlige elveraftingen vært store attraksjoner. Tidene forandrer seg, og de merker at turistene uteblir. Det gjør ikke byen mer attraktiv som turistmål når det første offeret blir funnet, bundet og utstrakt som Gulliver, midt i modellbyen.

The Creeper
Familieintriger med mord som resultat, utspiller seg på adelsgodset Chettham Park House. Samtidig setter en særdeles frekk og nærgående innbruddstyv sitt preg på Midsomer. Når til og med politisjefen får besøk i sitt hjem av tyven, øker presset på Barnaby om å finne den skyldige. Hva er sammenhengen mellom innbruddene og kan tyven være en morder?
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 39 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere John Nettles Bestillingsnummer 1200779
Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i