Midsomer Murders - Box 3 (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Kvelerskogen
En ung brasiliansk kvinne blir funnet død, kvalt med et slips, i en skog der tre lignende mord har funnet sted noen år tidligere. Barnaby og Troy besøker George Meckham, den pensjonerte politimannen som ledet etterforskningen av de tidligere forbrytelsene. Sporene leder til to ansatte på en tobakksfabrikk i trakten, og snart blir også den enes portugisiske au pair myrdet. Vet noen mer enn de vil ut med?

Blodhevn
Når en usympatisk og upopulær dommer, Hector Bridges, blir funnet skutt i sitt hjem, oppdager politiet at hans kone tidligere var gift med naboen. Og at naboens kone tidligere var gift med Bridges. Barnaby blir satt på saken og må forholde seg til både de kompliserte familieforholdene, samt en gammel militærkamerat til Bridges, som akkurat har flyttet til byen...

Bortenfor graven
Når et portrett av en formuende rojalist blir skåret i stykker på museet i Aspern Tallow, blir Barnaby og Troy satt på saken for å finne ut hva som har hendt. De dras inn i en sak fylt med misunnelse og grådighet.
Produktfakta
Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 7 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere John Nettles
Bestillingsnummer 1200785 Serie Mord og mysterier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i