Midsomer Murders - Box 32 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
John Barnaby (Neil Dudgeon) tar nå over som etterforsker i Mord og mysterier. John er fetter av Tom Barnaby (John Nettles). Han har eksamen i psykologi, har en trofast følgesvenn i hunden Sykes og en vakker kone, Sarah. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. Denne dvd-en inneholder spennende krim, fordelt på tre frittstående filmer.

Skrevet i stjernene (Written In The Stars)
Amatørastronomen Jeremy Harper slås i hjel med en meteoritt under en solformørkelse. Etterforskningen leder Barnaby og Jones inn i et nett av intriger, seksuelle spenninger og akademiske konflikter blant stedets stjernekikkere.

Det sicilianske forsvar (The Sicilian Defence)
Harriet Farmer våkner opp etter å ha ligget i koma siden et mystisk overfall for ett år siden. Kort tid etterpå myrdes medlemmer i en lokal sjakklubb. Barnaby og hans team forsøker å løse saken ved å koble hendelsene til ulike sjakktrekk.

Opplært i mord (Schooled In Murder)
Når Debbie Moffett blir drept av en gigantisk, rund ost i det berømte, lokale meieriet, blir det en spesiell sak. Dette er bare oppstarten på en rekke dødsfall som rammer personer som har en form for tilknytning til meieriet.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 27 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Neil Dudgeon Bestillingsnummer 1200788
Serie Mord & Mysterier

Anmeldelser