Midsomer Murders - Box 7 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske engelske grevskapet Midsomer. Under den søvnige overflaten lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Råtten frukt
Melissa, den vakre, men arrogante og bortskjemte datteren til godsherren i byen, blir utsatt for en dødstrussel. Samtidig blir Sally, en distrikts-sykesøster, funnet bak rattet på sin kolliderte bil, i en forvirret tilstand.

Det ringer for de døde
I Midsomer Wellow blir byens klokkere funnet myrdet, en etter en. Morderen etterlater seg et barnerim ved siden av de døde kroppene. Barnaby og Troy må finne koblingen til fortiden for å løse gåten.

Mord på St Malley’s Day
På et idrettsstevne på en internatskole for gutter, blir Barnaby vitne til at en av guttene kollapser og faller død om etter et knivstikk han på mystisk vis fikk mens han løp gjennom skogen. Når de etterforsker saken kommer de borti en elitegruppe med studenter som er svært hemmelighetsfulle når det gjelder sine aktiviteter.

Produktfakta

Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 56 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Daniel Casey, John Nettles Bestillingsnummer 1200792
Serie Mord & Mysterier

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i