Mørke (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jacob er en ung journalist som har tatt permisjon fra jobben for å skrive roman. Når hans invalide søster uforklarlig begår selvmord på bryllupsnatten sin, kaster Jacob seg ut i etterforskningen. Søsterens ferske ektemann Anker, har lynraskt etter begravelsen slått seg ned på Jylland, på et lite fillested som heter Mørke. Og der kan alt skje, spesielt når Jacob finner ut at hans forhenværende svoger er på vei opp kirkegulvet enda en gang…

Regissøren bak storsuksessen Rembrandt er tilbake med en sylskarp og intenst uhyggelig psykologisk thriller. I Jannik Johansens nye film Mørke, spiller Nikolaj Lie Kaas den skyldbetyngede journalisten Jacob som på jakt etter svar finner en sannhet han helst skulle vært foruten. I rollen som ektemannen Anker viser Nicolas Bro nye sider av seg selv, og de mørke jyllandske omgivelser skaper den perfekte kulisse for det overraskende plotet!

Bonusmateriale

  • Reading rehearsal
  • Behind the music
  • Chosen scenes with commentary
  • Deleted scenes with commentary track

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jannik Johansen Skuespillere Lærke Winther Andersen, Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas
Bestillingsnummer 1552931 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende