Mot I Brøstet / Karl & Co - Tusenårsfesten (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

OBS: Vi i Platekompaniet jobber kontinuerlig med å få gjort en rekke kjente og kjære, norske film- og TV-klassikere tilgjengelige på DVD. Dersom du melder deg opp for å overvåke varen, vil du både bidra til å øke sjansen for at vi får produsert opp tittelen, samt at du får beskjed straks produktet eventuelt blir tilgjengelig for salg!

OBS: Denne enkeltstående filmen er ikke inkludert i noen av samleboksene for Mot i Brøstet eller Karl & co.

To av de største komediesuksessene i moderne TVs historie er Mot i Brøstet og Karl & Co. Publikumsmagneter hver for seg, og hva da med begge på en gang? For det får du her, i den store tusenårsfesten hvor hovedpersonene fra begge megaseriene er samlet. Du får se hva Nils, Målfrid, Henry og Elna gjør etter Mot i Brøstet, - og du får oppleve dem samlet for å hylle det nye årtusen med en nyttårsfest du aldri har sett maken til.

Produktfakta
Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 22 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Arve Opsahl, Harald Heide-Steen Jr., Knut Lystad, Nils Vogt, Siw Anita Andersen, Sven Nordin Bestillingsnummer 28203-1
Serie Norske Situasjonskomedier

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende