Mot Moskva (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mot Moskva er en frodig og mangslungen reise et sted øst for Polen, som med sitt smittende overskudd og skjeve blikk på en tapt tid gir oss en uvanlig og spennende filmopplevelse. Vassi er en idealist fra provinsen som drømmer om å erobre den store scenen på Pusjkinteatret i Moskva. Kunst, kjærlighet, håp og drømmer blir tunge byrder å bære når omgivelsene er i full oppløsning. Sukkersmugling gir brød på bordet. Mot Moskva er en roadmovie som hyller tafatte helteinnsatser og sjarmen ved å tro på det umulige. Filmen er innspilt i autentiske og tidligere forbudte områder i Russland og Litauen, på russisk og "kaudervelsk" med norske undertekster. Jo Strømgren og Runar Hodne har utviklet et utradisjonelt spillefilmmanus inspirert av Jo Strømgren Kompanis arbeide med den kritikerroste danseforestillingen There. Hodnes estetiske sans og interesse for klassisk russisk dramatikk – kombinert med Strømgrens uventede idéunivers og særegne humor – gir Mot Moskva et helt spesielt uttrykk. Akkompagnert av den Røde Armes kor og orkester.

Bonusmateriale

  • Over Grenser med Jo Strømgren - 28 min. langt portrett av Jo Strømgren

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Surround (Russisk) Bildeformater Widescreen 1.85:1, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Runar Hodne / Jo Strømgren Skuespillere Anna Dworak, Espen Reboli Bjerke, John Brungot, Kyrre Texnæs, Silje Færavaag, Thorbjørn Harr
Bestillingsnummer 1378531 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser