Mother Of Mine (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Eero er ni år gammel når faren hans blir drept ved fronten, og moren har ingen annen mulighet enn å sende ham i sikkerhet i det nøytrale Sverige. Eeros svenske pleiemor Signe ønsker ham velkommen i sitt hjem, men ikke i sitt hjerte. Han snakker ikke svensk og føler seg ikke velkommen, og dessuten savner han moren sin forferdelig. Alle de etterlengtede brevene hjemmefra er adressert til Signe og ikke til ham, men en dag finner Eero et brev han aldri skulle lest!

Mother Of Mine er fortellingen om et lite menneskes nød midt i en verden full av krig. Mer enn 70.000 barn ble evakuert fra Finland til Sverige, Norge og Danmark under vinter- og fortsettelseskrigen (1939-1944), og Mother Of Mine er den første spillefilmen som er laget om et slikt krigsbarns skjebne. Det er en film om en gutt med to mødre, som likevel ikke har noen som helst. Filmen er løst basert på Heikki Hietamies' roman Äideistä Parhain (Den beste mor) og er regissert av prisvinneren Karl Härö.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Finsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Karl Härö Skuespillere Maria Lundqvist, Michael Nyqvist, Topi Majaniemi
Bestillingsnummer 1606831

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende