Mr. Nice (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Han var Englands mest jagede mann. Han har nettopp sonet 7 år i USAs tøffeste fengsel. Du kommer til å like han. Han er Mr. Nice. Basert på den sanne historien om Howard Marks - Englands største narkotikasmugler gjennom tidene.

Kjernefysiker, talsmann for mariijuana, skolelærer, pengevasker, gentlemann, flyktning og spion... og den største narkotikasmuglerene på planeten.

Howard Marks ble født i 1945 i Kenfig sør i Wales. Livsreisen hans tar han først til universitetet i Oxford, og videre til Tyskland, London, Irland, Pakistan, Amsterdam, Thailand, Ibiza, Mallorca, Manilla, USA - og til slutt i fengsel. I løpet av reisene knytter han nær kontakt med mafiaen, CIA, IRA og M16. Han har 43 ulike alias, 4 barn, 89 telefonlinjer, 25 firmaer rundt om i verden, og han har solgt over en million bøker.

Howard Marks har høye ambisjoner for livet sitt allerede fra begynnelsen. Først får han en studieplass ved Oxford. Der blir han introdusert for marijuana, som han liker effekten og det kommersielle potensialet til. Til tross for iherdige forsøk på en lærerkarriere dras han fort inn i en verden av narkotikahandel. Howard får respekt hos de store dealerne og snart er han inne på den lokkende veien mot spenning og penger som han alltid har drømt om. Grådigheten leder han til å ta større sjanser, og snart er Howard inne i en livsfarlig lek som truer både hans egen frihet og de menneskene som står han nær.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 2 timer Aldersgrense 18
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Bernard Rose Skuespillere Chloë Sevigny, Crispin Glover, David Thewlis, Elsa Pataky, Rhys Ifans
Bestillingsnummer EO51490 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende