Mummitrollet - Kometen Kommer (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
De søte Mummiene og vennene deres tar oss med på en spennende reise i stereoskopiske Mummitrollet - Kometen Kommer.

En dag oppdager Mummitrollet at noe merkelig har hendt i Mummidalen. Grått støv dekker alt - himmelen og elven, trærne, bakken og til og med Mummihuset! Mummitrollet løper for å spørre den oppvakte Sniff om han vet hva som skjer, og Sniff erklærer at dette er slik ting pleier å se ut like før jorda møter en fryktelig skjebne som kommer ovenfra.

Med hjelp fra Mummipappa bygger Mummitrollet og de bekymrede vennene hans den beste flåten som noen gang er laget, og de legger ut på den krevende reisen til observatoriet i De ensomme fjellene. For de kloke professorene må da vite hva trusselen fra verdensrommet betyr? Underveis må Mummitrollet, Sniff og Snusmumriken beseire et granatmonster og klare den ville ferden ned en underjordisk elv, og enda flere eventyr venter dem når de vel kommer fram. For ikke å snakke om veien hjem igjen, som er enda mer dramatisk - klarer de å få alle i sikkerhet i tide?

Barnefilmen Mummitrollet - Kometen Kommer er regissert og produsert av de samme folkene som sto bak forgjengeren, Mummitrollets Farlige Midtsommer fra 2008. Alexander Rybak gir norsk stemme til Mummitrollet, omgitt av skuespillere som Laila Goody, Karl Sundby, Scott Maurstad, Mads Ousdal, Moa Meinich og Ivar Nørve. Sverre Bentzen har fortellerstemmen.

Bonusmateriale

  • Musikkvideo: Björk - "The Comet Song"

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 14 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Maria Lindberg Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 1935631 Serie Mummitrollet

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende