Inngår i kampanje

Mummitrollet - Snorken Flyr (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Mummitrollet bor i Mummidalen i et høyt, sylinderformet, blått hus som Mummipappa bygde etter sin stormfulle ungdom med hattifnattene. Mummipappa bærer alltid en svart fl osshatt og Mummimamma forlke og håndveske. Mummitrollet leker med Snorkfrøken, Sniff, Snusmumriken og Lille My. Hufsa og Isfruen er skikkelser som de fl este i Mummidalen er redde for.

Snorken flyr
Snorken har reparert luftskipet og kan fly så langt han bare vil. Dessverre har han bare plass til en passasjer om gangen så de som ville f y har fått være med etter tur. Mummitrollet vil så gjerne lære å styre luftskipet selv, men Snorken må overtales. Til slutt får Mummitrollet prøve og han går i lære hos Snorken til han kan fly på egenhånd.

Den Siste Dragen I Verden
Etter en regnskur finner Mummitrollet en svært liten drage i en dam. Han tar vare på den lille dragen med stor kjærlighet og forventer det samme tilbake, men det er ikke så lett for dragen som er plassert i en leirkrukke.

Vintergjester
Det er vinter og Mummitrollet og Lille My spiser fiskesuppe og Mummimammas syltetøy. En dag får de overraskende besøk av den hyggelige Herr Brisk. Her Brisk tilbringer tid sammen med familien, og reiser til slutt videre etter å ha spist det siste glasset med syltetøy.

Produktfakta

Produksjonsår 1990 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 804004 Serie Mummitrollet

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i